The V Bottle is een uniek concept waarmee we jou de kans geven je eigen vodka- likeur op 100% natuurlijke wijze te creëren kies je favoriete V Bottle, bepaal welke wodka het best bij jou past en schenk het in The V Bottle. Het Fruit zal de wodka sterk absorberen waardoor het de wodka het de wodka een intense smaak van het fruit geeft, heerlijk voor na het diner of afzakkertje in de avond!

Bij de The V Bottle richten we ons niet alleen op kwaliteit maar ook op de uitstraling van ons product. We hebben een authentieke stijl gebaseerd op de VOC omdat er in deze tijd alles nog zelf werd gemaakt. Met het rauwe touw om de fles en het gemoderniseerde logo willen we de stijl van het heden en het verleden bij elkaar laten komen.

Wij stellen ons even voor; wij zijn Steef van Schie en Mart J. Kamp, twee vrijdenkende ondernemers die overal wel kansen in zien. Al enige tijd kriebelde het bij ons om een onderneming te starten in de drankwereld en dankzij  The V Bottle is het nu werkelijkheid geworden! met The V Bottle geven wij de consument de kans een eigen likeur te maken op authentieke wijze. Het gevriesdroogde fruit in The V Bottle geeft de vodka een intense smaak, dankzij het 2 weken process in de fles ontstaat er een ‘ zelfgemaakte’ likeur op 100% natuurlijke wijze.